Image

Ny chef för Forsen Helsingborg

Karriär Åsa Jönsson, projektledare på Forsens Helsingborgskontor, blir ny områdeschef i Helsingborg.
Publicerad den 2 Juni 2017
Åsa Jönsson är ny områdeschef i Helsingborg. Bild: Per Myrehed
Åsa Jönsson är ny områdeschef i Helsingborg.

Åsa Jönssons nya uppdrag innefattar personalansvar, kundkontakter, rekrytering och resultatansvar.

– Åsa har ett stort engagemang och ett driv som tillsammans med hennes personliga egenskaper och yrkeskunskaper ger henne goda förutsättningar för att axla uppgiften som områdeschef. Hon kommer att vara en drivande kraft i att säkerställa vår tillväxt i Helsingborg. Utöver det är Åsa dessutom en mycket god kulturbärare och hon lever våra värderingar på ett föredömligt sätt, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

I sin roll som projektledare på Forsen har Åsa Jönsson haft uppdrag som byggledare, kundansvarig, besiktningsman och kontrollansvarig. Innan dess har hon bland annat arbetat på Peab och Midroc.

– Min målsättning är att Forsen ska vara förstahandsvalet för våra kunder och att vi verkar för att bygga långsiktigt hållbara byggnader för kommande generationer, säger Åsa Jönsson.

Samtidigt förstärker Forsen Helsingborgskontoret med projektledaren Jonas Carlström, som närmast kommer från JKAB arkitekter. Han har en bakgrund som byggnadsingenjör och projekterande arkitekt och har stor erfarenhet inom bland annat projekterings- och projektledning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige