Image

Ny chef för Forsen Helsingborg

Karriär Åsa Jönsson, projektledare på Forsens Helsingborgskontor, blir ny områdeschef i Helsingborg.
Publicerad den 2 Juni 2017
Åsa Jönsson är ny områdeschef i Helsingborg. Bild: Per Myrehed
Åsa Jönsson är ny områdeschef i Helsingborg.

Åsa Jönssons nya uppdrag innefattar personalansvar, kundkontakter, rekrytering och resultatansvar.

– Åsa har ett stort engagemang och ett driv som tillsammans med hennes personliga egenskaper och yrkeskunskaper ger henne goda förutsättningar för att axla uppgiften som områdeschef. Hon kommer att vara en drivande kraft i att säkerställa vår tillväxt i Helsingborg. Utöver det är Åsa dessutom en mycket god kulturbärare och hon lever våra värderingar på ett föredömligt sätt, säger Bengt Johansson, vd för Forsen.

I sin roll som projektledare på Forsen har Åsa Jönsson haft uppdrag som byggledare, kundansvarig, besiktningsman och kontrollansvarig. Innan dess har hon bland annat arbetat på Peab och Midroc.

– Min målsättning är att Forsen ska vara förstahandsvalet för våra kunder och att vi verkar för att bygga långsiktigt hållbara byggnader för kommande generationer, säger Åsa Jönsson.

Samtidigt förstärker Forsen Helsingborgskontoret med projektledaren Jonas Carlström, som närmast kommer från JKAB arkitekter. Han har en bakgrund som byggnadsingenjör och projekterande arkitekt och har stor erfarenhet inom bland annat projekterings- och projektledning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY