Image

Ny chef för fastighetsutveckling på Älvstranden

Karriär Älvstranden Utveckling förstärker sin organisation genom att Gustaf von Seth tillträder rollen som chef för avdelningen fastighetsutveckling.
Publicerad den 21 Mars 2017
Gustaf von Seth. Bild: Älvstranden Utveckling
Gustaf von Seth.

– När vi i höstas tillsatte två ledande tjänster inom hållbar stadsutveckling blev denna centrala post vakant. Det känns väldigt skönt att vi lyckats komplettera med ytterligare topp-kompetens. Det visar att vi är en attraktiv arbetsplats med ett mycket spännande uppdrag, säger Lena Andersson, vd för Älvstranden Utveckling.

Förutom fastighetsutveckling, som även inkluderar projekt inom platsbyggnad, ligger det i rollen att ansvara för bolagets fastighetstransaktioner. Det inbegriper alltifrån avyttring av befintliga kommersiella fastigheter till en mängd andra fastighetsrättsliga frågor som blir aktuella i samband med utvecklingen av Älvstadens nya områden.

Gustaf von Seth har bred erfarenhet från olika ledande befattningar i fastighetsbranschen. Han har arbetat i både privat och kommunal sektor med fastighetsförvaltning, projektutveckling och förvärv. Senast var han vd i det kommunala bolaget Ystad Industrifastigheter.

– Det känns som en förmån att få bli delaktig i Älvstranden Utvecklings innovativa arbete med att utveckla den centrala staden, säger Gustaf von Seth.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige