Image

Ny analyschef på JLL

Karriär I mitten av september får JLL en ny analyschef, som efterträder Norbert Adamek.
Publicerad den 18 Augusti 2015
Fredrik Kolterjahn. Bild: JLL
Fredrik Kolterjahn. Åsa Linder. Bild: Joakim Viking
Åsa Linder.

Fredrik Kolterjahn kommer närmast från en roll som försäljningschef på HUI Research och har en gedigen bakgrund i att utveckla och sälja analysprodukter.

- Jag är oerhört glad att välkomna Fredrik till JLL. Fredrik är ett namn i branschen och det är vår förhoppning att han i denna viktiga och strategiska roll bidrar till att ytterligare utveckla vårt erbjudande och att vi därmed kan befästa vår position som marknadsledande inom fastighetsrelaterad analys, säger Daniel Gorosch, vd för JLL Sverige.

Fredrik Kolterjahn tillträder befattningen som analyschef i mitten av september och efterträder då Norbert Adamek. Läs mer om Adamek i separat artikel (länk nedan).

JLL:s förra analyschef Åsa Linder lämnade bolaget tidigt under 2015. Hennes tjänst delades då i två - Adamek blev analyschef och Patrik Löfvenberg (närmast från GE) blev värderingschef.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige