Image

Ny analyschef på Catella

Karriär Dr Thomas Beyerle är utsedd till analyschef för Catellas europeiska fastighetsrådgivning. Rollen är ny på Catella och Beyerle kommer att ansvara för att utöka koncernens aktiviteter inom marknadsanalys och värdering.
Publicerad den 1 Augusti 2014

Som analyschef kommer Thomas Beyerle att arbeta både på europeisk nivå med Catellas fastighetsrådgivning i elva länder och med den tyska kapitalförvaltningen. Han har tillträtt och kommer att vara stationerad på Catellas kontor i Frankfurt.

- Catella har en mycket intressant profil på den europeiska fastighetsmarknaden, med ett kompletterande erbjudande av kvalificerad rådgivning och kapitalförvaltning. Jag ser fram emot att utveckla Catellas analysverksamhet och höja vår profil och röst som marknadsexpert, säger Thomas Beyerle.

- Jag är väldigt glad över att Thomas Beyerle ska börja hos oss på Catella. Hans omfattande expertis kommer att stärka vår organisation. Hans gränsöverskridande position kommer också att underlätta utbytet av fastighetskunnande och öka samarbetet inom koncernen, säger Johan Ericsson, chef för Corporate Finance på Catella.

Thomas Beyerle kommer närmast från rollen som vd och chef för hållbarhetsarbete och forskning på IVG Immobilien AG. Tidigare var han Head of Global Research på Aberdeen. Dessutom har han föreläst inom fastighetsanalys på universitetsnivå under de senaste 15 åren och är styrelseledamot i GIF, German Property Research Association.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige