Image

Ny analyschef på Boklok

Karriär Jeanette Thörnkrantz Madsen har rekryterats till Boklok som analyschef. Hon kommer senast från en chefspost på MKB Fastighets AB i Malmö och har en lång erfarenhet av boendefrågor, nyproduktion och att jobba nära kunden.
Publicerad den 29 September 2017
Jeanette Thörnkrantz Madsen. Bild: Boklok
Jeanette Thörnkrantz Madsen.

Jeanette Thörnkrantz Madsen har i grunden en examen i fastighetsvetenskap och är utbildad mäklare.

– Jeanette har en bred erfarenhet av olika delar i fastighetsbranschen. Därför tror vi att hon är en person som kan utveckla vår analysavdelning ytterligare i en tid då företaget har en kraftig tillväxt, säger Jerrie Kristiansson, marknadschef på Boklok.

I sin nya roll som analyschef har Jeanette Thörnkrantz Madsen ansvar för projekt-, omvärlds- och säljanalyser såväl som NKI-undersökningar och produktunderstödjande arbete.

– Grundkonceptet i Boklok, att bygga bra bostäder för alla, var det som lockade mig med det här företaget. Steget från ett kommunalt bolag till Boklok var inte så stort eftersom den goda tanken kring människan är det som ligger i fokus. Boklok ger alla möjlighet att bo bra, och att jag nu får möjlighet att vara med i det arbetet känns otroligt roligt, säger Jeanette Thörnkrantz Madsen.

Jeanette Thörnkrantz Madsen har rekryterats som ersättare för Magnus Persson som gått vidare till andra utmaningar inom Boklok. Hon tillträdde sin tjänst den 1 september och är placerad på huvudkontoret i Malmö.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige