Image

NREP:s första norska logistikförvärv

Transaktioner NREP Logicenters gör sitt första förvärv i Norge, två fastigheter mellan Oslo och Gardermoen Airport.
Publicerad den 1 Mars 2016
Rickard S Dahlberg. Bild: NREP
Rickard S Dahlberg.

De två fastigheterna, som ligger i Berger, mellan Oslo och Gardermoen, omfattar sammanlagt 15 000 kvadratmeter lageryta.

Fastigheterna köps genom fonden NREP Nordic Strategies Fund I.

- Fastigheterna passar perfekt in i vår strategi, att utveckla och äga logistikfastigheter i prime-lägen, och dra fördel av det långsiktigt ökande efterfrågan och minskade utbudet, säger Rickard S Dahlberg, CIO på NREP.

Jens Petter Hagen, NREP:s Norgechef, tillägger:
- De här transaktionerna är NREP:s första investeringar i Norge, vars marknad saknar stora och specialiserade aktörer som NREP Logicenters. Vår ambition är att fortsätta växa och Berger är en utmärkt plattform att växa från.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige