Image

NREP och SHH Bostad bildar bolag för hyresrätter

Bygg/Arkitektur NREP och SHH Bostad bildar ett utvecklingsbolag för att gemensamt utveckla två hyresrättsprojekt i Stor-Stockholm. Detaljplanerna är lagakraftvunna och byggstart sker under året.
Publicerad den 19 Januari 2016
Rickard S Dahlberg. Bild: NREP
Rickard S Dahlberg.

Det ena projektet som omfattar cirka 150 hyresrätter i punkthus ligger i Visättra Ängar, Huddinge. Det andra hyresprojektet om cirka 100 hyresrätter ligger vid Bergfotsvägen i Tumba.

- Vi är mycket glada över detta samarbete med NREP och att vi snabbt kan byggstarta ett stort antal mindre lägenheter som vi ser ett mycket stort behov av i både Tumba och Huddinge. Inflyttning av hyresrätterna planeras till 2017-2018, säger Misha Moeremans d’Emaus, vd för Svenska Hyreshus.

- Genom samarbetet med SHH Bostad skapar vi en effektiv plattform för att snabbt kunna erbjuda attraktiva hyresrätter, dels på mark som vi äger idag, men även i framtida projekt, säger Rickard S Dahlberg, CIO och partner på NREP.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige