Image

Nrep efter jätteaffären med Vectura: "Finns 90 miljarder i förvärvsutrymme"

Transaktioner I förra veckan stängde Nrep en rekordstor fastighetsfond med drygt 41 miljarder kronor i kapital, och det tog inte lång tid för investeraren att sätta sprätt på en del av kapitalet. Under fredagen aviserade man den största affären för äldreboenden som någonsin gjorts i Sverige i och med ett förvärv av 22 fastigheter från Vectura till ett värde av knappt fem miljarder kronor. För Fastighetssverige berättar Nrep:s Investment Director Carl-Adam von Schéele mer om bakgrunden till storaffären och de fortsatta ambitionerna med den nyligen stängda jättefonden.
Publicerad den 2 Juni 2023
- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige