Image

NP3 säljer i Sundsvall och Nordmaling

Transaktioner NP3 Fastigheter har sålt en fastighet i Sundsvall och en fastighet i Nordmaling för sammanlagt 31,2 miljoner kronor. Fastigheterna omfattar sammanlagt 5 549 kvadratmeter uthyrningsbar area och det aggregerade hyresvärdet uppgår till nära 3,2 miljoner kronor.
Publicerad den 3 Oktober 2017

Försäljningen sker i bolagsform och frånträde sker 3 oktober 2017. Försäljningen medför en realiserad värdeförändring om 8,9 miljoner kronor vilket redovisas i tredje kvartalet.

Försäljningen innebär att NP3 inte längre äger någon fastighet i Nordmalings kommun. Fastigheten i Nordmaling om 1 092 kvadratmeter är fullt uthyrd medan den i Sundsvall om 4 457 kvadratmeter har en uthyrningsgrad om 27 procent.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige