Image

NP3 köper och påbörjar satsning i Umeå

Transaktioner NP3 Fastigheter har köpt fastigheten Kedjan 6 i Umeå. Affären markerar starten på bolagets satsning i Umeå.
Publicerad den 7 November 2013
Andreas Nelvig. Bild: NP3
Andreas Nelvig.

Fastigheten Kedjan 6 har ett underliggande fastighetsvärde på cirka 20 miljoner kronor och affären gör man genom bolaget Cisitalia Fastigheter.

Fastigheten är belägen i Ersboda och omfattar drygt 1 350 kvadratmeter nybyggd bilhall, helt anpassad för Porsche. Säljare av fastigheten är lokala aktörer som skall bedriva rörelsen i fastigheten.

– Detta är en drömaffär för NP3, helt i vår strategi med fokus på kassaflödesstarka fastigheter och vår tro på norra Sverige. Vi gör en bra fastighetsaffär och dessutom kan vi bidra till den regionala utvecklingen genom att möjliggöra en satsning för ett välkänt och etablerat varumärke som Porsche i Norrland, säger Andreas Nelvig, vd för NP3 Fastigheter.

– Det här förvärvet utgör starten på vår satsning i Umeå. Vi är övertygade om att vi kommer göra fler affärer i Umeå då det är en väldigt intressant marknad för NP3 att verka på, säger Andreas Nelvig.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY