Image

NP3 köper i Sundsvall och säljer i Härnösand

Transaktioner NP3 Fastigheter säljer två fastigheter i Härnösand och köper en i Sundsvall. Affärerna görs med NSI Invest.
Publicerad den 17 Februari 2015

NP3 har köpt industrifastigheten Granlo 3:335 med en yta om 1 780 kvadratmeter i Sundsvall för 9,7 miljoner, vilket motsvarar extern värdering. Fastigheten är till hundra procent uthyrd till BB Tools och ligger i direkt anslutning till redan ägda fastigheten Granlo 3:373.

Samtidigt har fastigheterna Magasinet 1 och Korvetten 1, båda i Härnösand, avyttrats. Båda fastigheterna är i huvudsak vakanta. Magasinet 1 säljs för 3,5 miljoner med en värdering på samma summa och frånträde 30 juni.

Korvetten 1 säljs för 2,5 miljoner med en värdering om 2,3 miljoner och frånträde 13 februari. Köpare till båda fastigheterna är NSI Invest.

- Detta är en bra om än liten affär för NP3. Vi köper en uthyrd fastighet till extern värdering och säljer två, till största delen vakanta, fastigheter för strax över värdering. säger Andreas Nelvig, verkställande direktör, NP3 Fastigheter.
?

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige