Image
Rolf Edholm och Suzanne Tingwall är nygamla inom Novier.
Rolf Edholm och Suzanne Tingwall är nygamla inom Novier. Bild: Novier

Novier rekryterar internt och nästgårds till två tunga tjänster

Bolag Rolf Edholm blir ny CFO och Suzanne Tingwall ny Business Development Manager för Novierkoncernen. Båda har tidigare arbetat på andra positioner i bolaget.
Publicerad den 24 Januari 2024

Rolf Edholm började på Novier för två år sedan och har under sin tid vidareutvecklat förvaltningens ekonomiavdelning. I samband med sin nya roll som CFO kopplas den interna ekonomiavdelningen ihop med förvaltningens ekonomiavdelning.

– Jag ser fram emot att fortsätta stärka Noviers affär och med att bygga ett effektivt team där allas kompetenser utnyttjas på ett bra sätt, säger Rolf Edholm.

Suzanne Tingwall har tidigare varit anställd som HR-chef på Novier och nu senaste året som konsult inom verksamhetsutveckling. Hon börjar den 1 februari i sin nya roll.

– Jag är så glad över att komma tillbaka till Novier, ett bolag med positiv energi, proffsiga och personliga medarbetare och en stark entreprenörsanda. Jag ser fram emot att få vara med och driva den fortsatta utvecklingen tillsammans med mina nya kollegor och ledningen, säger Suzanne Tingwall.

– Rolf Edholm har visat ett stort affärsdriv och är omtyckt av såväl kollegor som våra kunder och det känns väldigt roligt att han vill vara med och utveckla Novier vidare i en ny roll som CFO. Att få välkomna tillbaka tidigare stjärnor till bolaget är ett privilegium. Det känns därför extra roligt att Suzanne Tingwall med sin gedigna och breda kunskap inom verksamhetsutveckling kommer tillbaka till oss, säger Noviers vd, Marie Bucht Toresäter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige