Image
Fastigheten Inom Vallgraven 5:1 ligger i kvarteret Bastionen, vid Kopparmärra på Kungsportsplatsen.
Fastigheten Inom Vallgraven 5:1 ligger i kvarteret Bastionen, vid Kopparmärra på Kungsportsplatsen. Bild: Novier

Novier hyr ut central butikslokal i Göteborg

Uthyrning Novier har i kvarteret Bastionen hyrt ut en butikslokal om cirka 500 kvadratmeter till Cosentino på Östra Larmgatan 22, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Tryggliv.
Publicerad den 13 Februari 2024

Fastigheten Inom Vallgraven 5:1 ligger i kvarteret Bastionen, ett av SEB Trygg Liv helägt kvarter i ett attraktivt läge vid Kopparmärra. Cosentinokoncernen är ett globalt, familjeägt spanskt företag som tillverkar och distribuerar innovativa, hållbara och värdefulla ytmaterial för design- och arkitektvärlden. Cosentino öppnar under 2024 sin fjärde etablering i Sverige och sitt första City Center i Göteborg.
– Vi är alla mycket förväntansfulla och ser fram emot att välkomna kunder och medarbetare till vårt nya City Center. Placeringen och dess flöden är rätt för oss, så det blev ett självklart val att etablera vårt första City Center i Göteborg på Östra Larmgatan 22, säger Pierre Wernlundh, vd, Cosentino Scandinavia.

Fastigheten ingår i det förvaltnings- och uthyrningsuppdrag Novier har för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv.
– Det är med stor glädje vi välkomnar hyresgästen Cosentino till oss. Vi ser fram mot ett bra och långsiktigt samarbete. Vi märker en hög efterfrågan på centrala butikslokaler med många aktörer som ser över sina etableringar i det omvärldsläge som råder, det är därför extra roligt att kunna erbjuda fina centrala butikslägen, så som Östra Larmgatan 22, säger Anton Drott, Leasing and Development på Novier i Göteborg

Jobara Spaces har företrätt Cosentino i etableringen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Novier på Branschguiden

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter, från värdering till förvaltning. Vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med hunger för innovativa lösningar, lyhördhet för våra kunders affärer och stort engagemang skapar vi värde för både våra hyresgäster och våra kunders investeringar. Vi arbetar nära och är personliga. Med oss får du en partner som både tänker stort för framtiden och får saker att hända i vardagen.

Läs mer om Novier på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige