Image
Novi rekryterar Helena Jiewertz, Nina Thorén, Selma Obradovic och Linn Forsman.
Novi rekryterar Helena Jiewertz, Nina Thorén, Selma Obradovic och Linn Forsman. Bild: Novi

Novi rekryterar fyra nya medarbetare

Karriär Novi har startat upp året 2020 med att anställa fyra nya medarbetare i Stockholm inom områdena administration, ekonomi, projektledning och digitalisering/verksamhetsutveckling.
Publicerad den 27 April 2020

De fyra är:

Helena Jiewertz – CIO/Verksamhetsutvecklare i Novi och även medlem i företagsledningen. Hon kommer närmast från Nordea där hon arbetat som Senior Business Developer med ansvar att bygga upp ett internt affärsutvecklings/PMO kontor och hon har även ansvarat för ett kulturförändringsprogram samt drivit ett jämställdhetsprogram inom Nordea. Dessförinnan har hon varit managementkonsult på Centigo inom strategisk IT samt managementkonsult på Deloitte. Hon har en civilingenjörsexamen från KTH inom industriell ekonomi.

Linn Forsman – byggherreombud/projektledare i uppdraget för Gamla Liv. Hon kommer närmast från Rikshem där hon arbetat som projektledare inom bostäder, samhällsfastigheter samt mindre förvaltningsprojekt. Hon är civilingenjör i samhällsbyggnad från KTH med inriktning på fastigheter, byggande och projektledning.

Nina Thorén – bostadsadministratör. Hon kommer närmast från Stiftelsen Stockholms Studentbostäder där hon arbetat som handläggare kundservice av SSSB:s bostäder. Innan dess arbetade hon på Svenska bostäder som bo-förmedlare och receptionist och hon har också tidigare erfarenheter som kundtjänstmedarbetare på Stockholmshem. Hon har en kandidatexamen från bygg- och fastighetsekonomprogrammet på Högskolan i Halmstad.

Selma Obradovic – ekonomiassistent främst i Novis uppdrag med svenska och internationella investerare/fastighetsägare. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning finansiering och kommer närmast från en roll som redovisningsassistent hos Colosseum Smile AB. Tidigare har hon arbetat som hyresredovisare på Rikshem och ekonomiassistent på Revidere AB.

– Vi är väldigt glada och stolta över detta nya gäng som kommer till oss så att vi kan fortsätta vår resa mot att vara den bästa förvaltaren, säger Marie Bucht, vd för Novi.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige