Image
Novi rekryterar Helena Jiewertz, Nina Thorén, Selma Obradovic och Linn Forsman.
Novi rekryterar Helena Jiewertz, Nina Thorén, Selma Obradovic och Linn Forsman. Bild: Novi

Novi rekryterar fyra nya medarbetare

Karriär Novi har startat upp året 2020 med att anställa fyra nya medarbetare i Stockholm inom områdena administration, ekonomi, projektledning och digitalisering/verksamhetsutveckling.
Publicerad den 27 April 2020

De fyra är:

Helena Jiewertz – CIO/Verksamhetsutvecklare i Novi och även medlem i företagsledningen. Hon kommer närmast från Nordea där hon arbetat som Senior Business Developer med ansvar att bygga upp ett internt affärsutvecklings/PMO kontor och hon har även ansvarat för ett kulturförändringsprogram samt drivit ett jämställdhetsprogram inom Nordea. Dessförinnan har hon varit managementkonsult på Centigo inom strategisk IT samt managementkonsult på Deloitte. Hon har en civilingenjörsexamen från KTH inom industriell ekonomi.

Linn Forsman – byggherreombud/projektledare i uppdraget för Gamla Liv. Hon kommer närmast från Rikshem där hon arbetat som projektledare inom bostäder, samhällsfastigheter samt mindre förvaltningsprojekt. Hon är civilingenjör i samhällsbyggnad från KTH med inriktning på fastigheter, byggande och projektledning.

Nina Thorén – bostadsadministratör. Hon kommer närmast från Stiftelsen Stockholms Studentbostäder där hon arbetat som handläggare kundservice av SSSB:s bostäder. Innan dess arbetade hon på Svenska bostäder som bo-förmedlare och receptionist och hon har också tidigare erfarenheter som kundtjänstmedarbetare på Stockholmshem. Hon har en kandidatexamen från bygg- och fastighetsekonomprogrammet på Högskolan i Halmstad.

Selma Obradovic – ekonomiassistent främst i Novis uppdrag med svenska och internationella investerare/fastighetsägare. Hon har en kandidatexamen i företagsekonomi med inriktning finansiering och kommer närmast från en roll som redovisningsassistent hos Colosseum Smile AB. Tidigare har hon arbetat som hyresredovisare på Rikshem och ekonomiassistent på Revidere AB.

– Vi är väldigt glada och stolta över detta nya gäng som kommer till oss så att vi kan fortsätta vår resa mot att vara den bästa förvaltaren, säger Marie Bucht, vd för Novi.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY