Image
Bild: Istock

Novi rekryterar åtta nya medarbetare

Bolag Novi Real Estate stärker upp organisationen med åtta nya rekryteringar.
Publicerad den 25 Augusti 2021

Två av de nya medarbetare anslöt till bolaget redan under våren – sex börjar på Novi under det tredje kvartalet 2021.

I augusti har man fått förstärkning inom den ekonomiska förvaltning av Ann Jansson, Catharina Wärngård och Natalie Malmenstedt.

Jansson tillträder rollen som ekonomiassistent i bolagets utländska uppdrag. Hon har tidigare arbetat som ekonomiassistent på Nordr (före detta Veidekke Eiendom).

Catharina Wärngård och Natalie Malmenstedt kommer att arbeta som kundekonomer i Novis växande kunduppdrag. Catharina kommer närmast från Lundén-Hus AB där hon arbetat som ekonomiansvarig och Natalie kommer närmast från en roll som redovisningskonsult på redovisningsbyrån Ludvig & Co.

Pontus Lindqvist och Cecilia Andersson axlar rollen som kommersiella förvaltare. Pontus Lindqvist kommer närmast från Hufvudstaden och ska vara en del av förvaltningsteamet i bolagets största kunduppdrag.

Cecilia Andersson kommer främst att arbeta med Novis utländska uppdrag och kommer från en roll som kundansvarig förvaltare på Fastighetsägarna. De börjar i september respektive oktober.

Douglas Dellgren och Helene Garmark anslöt redan i maj.

Douglas Dellgren arbetar som kundvärd och Helene Garmark tar rollen som kundekonom i våra utländska uppdrag.

Dellgren kommer närmast från en roll som fritidspedagog för barn med särskilda behov samt arbete inom fastighetsservice. Garmark kommer närmast från en roll som kundansvarig ekonom hos Kammarkollegiet och dessförinnan har hon arbetat som bolagsekonom på Rikshem.

– Vi är stolta och glada över våra nya stjärnor som ansluter till vårt gäng på Novi. Vi fortsätter att förstärka våra förvaltningsteam och växer med våra uppdrag, kommenterar vd:n Marie Bucht Toresäter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY