Image
Marie Bucht Toresäter, vd för Novi Real Estate.
Marie Bucht Toresäter, vd för Novi Real Estate. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

Novi Real Estate växer med sju nya medarbetare

Karriär Sju nya medarbetare börjar på Novi under första kvartalet 2021. – Vi är mycket glada över att Novi attraherar talanger och stjärnor inom fastighetsbranschen och fortsätter att växa med nya uppdrag under första kvartalet 2021, säger vd Marie Bucht Toresäter.
Publicerad den 10 December 2020

Annie Sternhoff Lange och Eva Paatere börjar som kommersiella förvaltare där Annie Sternhoff Lange närmast kommer från en roll som Fastighetschef på Vasakronan och Eva Paatere från en roll som fastighetskonsult på Tenant & Partner.

Auste Navasinskaite tillträder rollen som avtalsadministratör och har tidigare arbetat som handläggare på HSB. Julia Westberg och Robert Wroblewski börjar båda som bostadsförvaltare/bostadsadministratörer. Julia Westberg kommer från JM Home och en roll som avgift- och hyresförvaltare och Robert Wroblewski från Uppsala Bostadsförmedling där han bland annat arbetat som bostadsförmedlare och bostadsuthyrare.

Enida Vranjkovina anställs som ekonomiassistent och kommer tidigare från en roll som ekonom hos Stockholms Stad och Henrik Lindroos tillträder rollen som teknisk förvaltare. Henrik Lindroos kommer närmast från L&T FM AB och en roll som driftchef på Södersjukhuset.

– Vi ser mycket fram emot nästa år och att tillsammans med våra nya medarbetare växa och vidareutveckla verksamheten. Vi hälsar alla varmt välkomna till Novi, säger Marie Bucht Toresäter, vd för Novi Real Estate AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY