Image
Albin Lillieberg.
Albin Lillieberg. Bild: Novi Real Estate

Novi internrekryterar kundansvarig förvaltare

Bolag Novi har rekryterat Albin Lillieberg till tjänsten som kundansvarig förvaltare för ett flertal av Novis internationella uppdrag.
Publicerad den 17 Juni 2020

Albin Lillieberg kommer närmast från rollen som kommersiell förvaltare inom Novi och närmast dessförinnan arbetade han på Vasakronan inom både uthyrning och förvaltning.
– Vi har haft ett stort intresse för rollen både från externa och interna sökanden och är såklart extra glada över att det är en av våra egna medarbetare som kvalificerat sig till rollen. Albin har ett stort engagemang och driv med högt affärsmässigt fokus. Han är en god kommunikatör och har utomordentlig förmåga att förstå och svara upp mot kundbehov och olika kundsituationer. Rollen som kundansvarig förvaltare kommer därför att passa honom perfekt. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra duktiga medarbetare möjlighet att växa med och vidareutvecklas i bolaget, säger Kinga Kinnunen, Förvaltningschef Novi.

Albin Lillieberg tillträder rollen i slutet på augusti 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige