Image
Albin Lillieberg.
Albin Lillieberg. Bild: Novi Real Estate

Novi internrekryterar kundansvarig förvaltare

Bolag Novi har rekryterat Albin Lillieberg till tjänsten som kundansvarig förvaltare för ett flertal av Novis internationella uppdrag.
Publicerad den 17 Juni 2020

Albin Lillieberg kommer närmast från rollen som kommersiell förvaltare inom Novi och närmast dessförinnan arbetade han på Vasakronan inom både uthyrning och förvaltning.
– Vi har haft ett stort intresse för rollen både från externa och interna sökanden och är såklart extra glada över att det är en av våra egna medarbetare som kvalificerat sig till rollen. Albin har ett stort engagemang och driv med högt affärsmässigt fokus. Han är en god kommunikatör och har utomordentlig förmåga att förstå och svara upp mot kundbehov och olika kundsituationer. Rollen som kundansvarig förvaltare kommer därför att passa honom perfekt. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra duktiga medarbetare möjlighet att växa med och vidareutvecklas i bolaget, säger Kinga Kinnunen, Förvaltningschef Novi.

Albin Lillieberg tillträder rollen i slutet på augusti 2020.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY