Image

Novi hyr ut till Lyko

Uthyrning Lyko Group har valt att utöka sin verksamhet på Birger Jarlsgatan i Stockholm, och kommer att hyra ytterligare två lokaler samtidigt som de förlänger sitt befintliga avtal.
Publicerad den 28 Juni 2018
Annons
Image

Novi Real Estate har på uppdrag av Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv hyrt ut totalt tre lokaler i fastigheten Italien Större 12. Utöver Lykos utökning har även en kontorslokal på 120 kvm hyrts ut genom ett femårigt hyresavtal. Fastigheten är nu fullt uthyrd.

Lyko Group är sedan länge hyresgäster i fastigheten med en hårvårdssalong och hyr nu ytterligare en butik/salong om 286 kvadratmeter på adressen samt ett kontor om 374 kvadratmeter.

– Möjligheten att etablera ytterligare en enhet på Birger Jarlsgatan 37 skapar förutsättningar för att renodla och ytterligare stärka kundupplevelsen med både en hudvårdssalong och en hårvårdssalong. Det nya kontoret ger oss närhet till verksamheten samt erbjuder det flexibla och yteffektiva kontor vi behöver, säger Joanna Hummel, vd på Lyko Group.

– Det är roligt att Lyko väljer att utöka med både hudvårdssalong och kontor hos oss. Vi är stolta att kunna leverera långsiktiga lokallösningar och strategiskt jobba med våra befintliga hyresgäster, säger Fredrik Lindén, uthyrningsansvarig på Novi Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY