Image

Novi hyr ut till Dollarstore

Uthyrning Novi Real Estate och fastighetsägaren Patrizia Sweden AB välkomnar Dollarstore, som hyr 3 001 kvm, till handelsplatsen Stenhagen i Uppsala.
Publicerad den 6 September 2018
Annons
Image

Novi Real Estate har tillsammans med sin uppdragsgivare Patrizia Sweden AB hyrt ut 3 001 kvadratmeter på handelsplatsen Stenhagen, fastigheten Berthåga 11:20, i Uppsala. Dollarstore öppnar i februari nästa år och kommer då att öppna sin andra butik i Uppsala på kort tid.

– Stenhagen erbjuder ett utmärkt läge för vårt koncept med god tillgänglighet för våra kunder och många goda grannar. Vi är stolta över att nu kunna storsatsa på Uppsala i och med etablering av denna och ytterligare en butik som båda öppnar i början av nästa år." Säger Fredrik Holmström, Etableringsansvarig på Dollarstore

– Vi är väldigt glada och förväntansfulla över Dollarstores etablering på handelsplatsen. Dollarstore kommer att komplettera befintliga hyresgäster väl och det är känns roligt att kunna erbjuda våra besökare fler efterfrågade och framgångsrika butikskoncept. För en liten tid sedan öppnade även Multimat, en livsmedelsbutik med inriktning mot orientaliska produkter, vilket har varit väldigt uppskattat." säger Anna Smith, kundansvarig på Novi Real Estate.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY