Image
Marie Bucht, vd för Novi Real Estate.
Marie Bucht, vd för Novi Real Estate. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

Novi erhåller uthyrningsuppdrag från Bonava

Uthyrning Novi Real Estate har erhållit uthyrningsuppdrag för Bonavas två projekt i Kristineberg och Sollentuna.
Publicerad den 5 November 2020
Annons
Image

Bonava bygger Kristinelunds Slottspark på Kungsholmen och Märtas Berså i Sollentuna. De kommersiella lokaler som är kvar att hyra ut har Novi erhållit uthyrningsuppdrag för. Uppdraget påbörjades innan sommaren och merparten av lokalerna är redan uthyrda. Novi kommer även framöver arbeta med de kommersiella lokaler som kommer i Bonavas projekt i Stockholm.
– Novi har snabbt och säkert hittat hyresgäster som bildar en bra hyresgästmix i våra projekt. Novi är vår samarbetspartner i uthyrning och hantering av de butiks- och kontorslokaler som finns i våra bostadsprojekt i Stockholm framåt, säger Göran Eriksson, avdelningschef på Bonava.
– Vi är väldigt glada och stolta över att få Bonavas förtroende att hantera uthyrningen av de vakanta lokalerna i dessa två projekt, samt att vi framöver även kommer att agera rådgivare gällande de kommersiella lokaler som inryms i bostadsprojekten i Stockholm. Butiker och kontor i bostadsnära områden är efterfrågade när man nu mer än förut vill ha nära till allt, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef på Novi Real Estate.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya heta aktörer till Vasakronan i Göteborg

Uthyrning Följer upp uthyrning till Uniqlo med två nya väletablerade retailers i Kompassen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY