Image
Marie Bucht, vd för Novi Real Estate.
Marie Bucht, vd för Novi Real Estate. Bild: Niclas Liedberg/Pixprovider

Novi erhåller uthyrningsuppdrag från Bonava

Uthyrning Novi Real Estate har erhållit uthyrningsuppdrag för Bonavas två projekt i Kristineberg och Sollentuna.
Publicerad den 5 November 2020

Bonava bygger Kristinelunds Slottspark på Kungsholmen och Märtas Berså i Sollentuna. De kommersiella lokaler som är kvar att hyra ut har Novi erhållit uthyrningsuppdrag för. Uppdraget påbörjades innan sommaren och merparten av lokalerna är redan uthyrda. Novi kommer även framöver arbeta med de kommersiella lokaler som kommer i Bonavas projekt i Stockholm.
– Novi har snabbt och säkert hittat hyresgäster som bildar en bra hyresgästmix i våra projekt. Novi är vår samarbetspartner i uthyrning och hantering av de butiks- och kontorslokaler som finns i våra bostadsprojekt i Stockholm framåt, säger Göran Eriksson, avdelningschef på Bonava.
– Vi är väldigt glada och stolta över att få Bonavas förtroende att hantera uthyrningen av de vakanta lokalerna i dessa två projekt, samt att vi framöver även kommer att agera rådgivare gällande de kommersiella lokaler som inryms i bostadsprojekten i Stockholm. Butiker och kontor i bostadsnära områden är efterfrågade när man nu mer än förut vill ha nära till allt, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef på Novi Real Estate.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige