Image

Note säljer till Estancia i Lund

Transaktioner Note AB säljer fastigheten Lyckebacken 2 i Lunds kommun till Estancia Bostad AB. I samband med tillträdet tecknas ett hyreskontrakt mellan Note och den nya fastighetsägaren.
Publicerad den 10 Mars 2017

Fastigheten ligger inom ett industriområde i södra Lund som på sikt kommer att utvecklas till en ny stadsdel med blandad bebyggelse. Områdets attraktivitet stärks av en ny tågstation planerad att byggas intill området som ligger med gångavstånd från stadskärnan.

Köpeskillingen är 44 miljoner kronor för den fullt uthyrda fastigheten på Maskinvägen 3.

Nordier Property Advisors var rådgivare i affären.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY