Image

Norrvidden i sportsatsningar

Uthyrning Norrvidden har hyrt ut till ett stort träningscenter i Härnösand och förlängt hyresavtalet med en stor sportkedja i Sundsvall.
Publicerad den 17 Maj 2011

I Härnösand har Norrvidden hyrt ut till Golds gym, en global träningskedja, som än så länge bara finns i Norrland i Sverige (Östersund, Sundsvall, Åre och Sollefteå.)

I Sundsvall har Norrvidden förlängt hyreskontraktet med Stadium i gallerian In och passar i samband med detta på att investera i gallerian.

- Vi bygger dubbelriktade rulltrappor för att förbättra kommunikationen mellan butikens två våningar. Det blir nu mycket smidigare att ta sig mellan de båda planen för gallerians kunder, menar Bo Tjälldén marknadsområdeschef på Norrvidden Fastigheter i Sundsvall.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige