Image

Norrländsk hotellkung vill köpa av Sveafastigheter

TRANSAKTIONER Den norrländske hotellkungen Hilding Holmqvist tror på Boden. Nu vill han köpa hotellet Bodensia, renovera det och göra det fyrstjärnigt. - Om vi kommer överens om allting ska vi givetvis köpa det, säger Hilding Holmqvist till Norrbottens Kuriren.
Publicerad den 30 Juli 2008

Om några veckor ska Hilding Holmqvist bestämma sig för om han ska köpa Hotell Bodensia eller inte. Men det mesta talar för det.

- Vi har en liten hotellkoncern och Boden skulle passa bra i det. Men dels är det en prisfråga och dels så måste vi gå igenom fastigheten, säger Hilding Holmqvist till Norrbottens Kuriren.

Planen är att göra hotellet fyrstjärnigt.
- Boden skulle passa bra i vårt koncept, om vi skulle köpa det så skulle vi investera väldigt mycket pengar och bygga om det totalt, säger han till Norrbottens Kuriren.

Både Bodens kommun och ägaren Sveafastigheter är positiva till affären.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige