Image
Pallashuset.
Pallashuset. Bild: Cernera Fastigheter

Normal flyttar in i Pallashuset

Uthyrning Danska Normal öppnat i Cerneras och Järngrindens fastighet Pallashuset i Borås.
Publicerad den 21 September 2022

Pallas Shopping ligger mitt i centrum av Borås längs med Viskan och ägs av Cernera och Järngrinden. Den populära butikskedjan kommer att flytta in på 465 kvadratmeter i gallerians entréplan, där de bland annat får sällskap av Gina Tricot, Cervera, Joel Joelina, Balthazar, Bowlers och Rituals. Pallas Shopping erbjuder förutom shopping också god mat, upplevelser och närmare 400 parkeringsplatser. Huset besöks årligen av cirka 1,4 miljoner personer.
– Vi har haft en stark efterfrågan att etablera en butik i Borås. Vi tror på Pallas Shopping som en naturlig mötesplats för både Boråsarna, turisterna och besökare från intilliggande kommuner. Pallas Shopping erbjuder ett perfekt läge mitt i centrala Borås och har blivit en självklar destination för shopping och upplevelser, något som passar Normal och vårt koncept alldeles utmärkt! Vi ser fram emot att etablera oss i detta starka handelsläge och Normal kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till den fortsatta utvecklingen , säger Jan Nyberg, vd på Normal.

Lars Angwald, vd på Cernera, är nöjd med Normals etablering i Pallashuset:
– Vi försöker utforma innehållet i Pallashuset för att det ska passa flera olika målgrupper och för att besökarna ska kunna besöka huset ofta och länge. Normal är ett perfekt tillskott i mixen av handel som vi tror kommer att bidra positivt till det redan stora besöksflödet, säger han.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige