Image
Pär Carlsson på Norem och Rickard Andersson på Adda AffärsConcept.
Pär Carlsson på Norem och Rickard Andersson på Adda AffärsConcept.

Norem lanserar ny utbildning

Bolag Norem lanserar, tillsammans med Adda AffärsConcept (ett bolag inom SKR), den nya utbildningen "Diplomerad Lokalstrateg". Utbildningen riktar sig främst till de som vill få kunskaper inom området lokalstrategi som tidigare inte har några förkunskaper eller som idag jobbar som lokalstrateg men vill fördjupa sig inom området.
Publicerad den 25 Oktober 2022
Pär Carlsson och Rickard Andersson. Pär Carlsson och Rickard Andersson.

– Det är första gången som någon etablerar denna kurs. Vi är väldigt glada att nu ha möjlighet att kunna erbjuda denna utbildning till marknaden. Intresset har varit stort och utbildningen är nu fullsatt, så vi har skapat en ny möjlighet med en kurs även till våren.
Vi ser en avsaknad av en specialinriktad utbildning för de lokalstrateger som arbetar inom offentlig sektor som ger ett bra stöd för att arbeta i rollen som lokalstrateg. Norem har lång och bred erfarenhet av arbete med lokalstrategier och stöttar med vår expertis under utbildningen. Adda AffärsConcept har lång erfarenhet av att erbjuda olika former av utbildningar riktat mot offentlig verksamhet, säger Pär Carlsson, vd på Norem.

– Vi är idag väldigt glada för detta samarbete mellan Norem och Adda AffärsConcept och möjligheten att tillsammans erbjuda en välbehövlig och efterfrågad utbildning till marknaden, säger Pär Carlsson.

– Våra båda bolags kompetenser kompletterar varandra bra och just bredden är en av styrkorna i denna utbildning, kompletterar Rickard Andersson, affärsrådgivare och utbildare på Adda AffärsConcept.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige