Image

Nordier rekryterar duo

Bolag Nordier förstärker inom uthyrning och utveckling och har rekryterat Danne Kullerstrand och Clarence Reuterswärd.
Publicerad den 26 September 2016

Både Danne Kullerstrand och Clarence Reuterswärd kommer att vara baserade vid Nordiers Stockholmskontor.

Danne Kullerstrand har anställts som projektledare och tillträdde sin tjänst under juni. Han har under de senaste 15 åren arbetat med retail åt fastighetsägare, åt hyresgäster och som konsult. Bland hans tidigare arbetsgivare och uppdragsgivare ingår exempelvis Eurocommercial, JLL, Coop, KF Fastigheter, JC, Brothers och Polarn O. Pyret.

Clarence Reuterswärd anställs som uthyrare och tillträdde sin tjänst i slutet av augusti. Han kommer närmast från CBRE, där han under de senaste fyra åren har varit verksam inom främst Capital Markets.

– Vi är glada över rekryteringen av Danne och Clarence. Tillsammans stärker vi vår närvaro och vårt tjänsteutbud inom uthyrning och utveckling, säger Magnus Hammar, vd och partner för uthyrning och utveckling.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY