Image

Nordic Wellness hyr i Norrtälje

Uthyrning Centrum Fastigheter i Norrtälje har tecknat avtal med Nordic Wellness om ett nytt gym om cirka 1 200 kvadratmeter.
Publicerad den 19 Juni 2013
Annons
Image

Optimal har förmedlat uthyrningen.

– Ett gym på plan 2 i en shoppinggalleria skapar nya flöden vilket stärker handelsplatsen, dessutom är det glädjande att vi kunnat slutföra denna uthyrning på mindre än tre månader i en för övrigt försiktig marknad, säger Dominika Andræ, partner på Optimal.

– Vi är glada att ha fått hit Nordic Wellness, en spännande aktör som kommer att tillföra ett riktigt bra gym till Norrtäljeborna, säger Magnus Fagerström, vd för Centrum Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY