Image

Nordic PM delas upp i två delar

Bolag Ägarna till Nordic PM, Joakim Orthén och Marcus Gärdebrandt, har enats om att dela upp bolagets verksamhet i två olika bolag. Samtidigt skapas ett nytt bolagsnamn till ena delen.
Publicerad den 25 Mars 2014
Joakim Orthén. Bild: Nordic PM
Joakim Orthén. Marcus Gärdebrandt. Bild: Property Partner
Marcus Gärdebrandt.

Under 2011 fusionerade ägarna samman sina företag under namnet Nordic PM och bolaget har sedan dess haft en kraftig expansion. Verksamhetens fokus har legat på fastighetsförvaltning, lokaluthyrning, fastighetsutveckling samt fastighetstransaktioner. Bolaget har expanderat i takt med den succesiva ökningen av antal uppdrag och deras omfång, och sysselsatte 57 medarbetare vid årsskiftet 2013/14.

I samband med den fission som nu genomförs bildar Joakim Orthén ett nytt företag som kommer att drivas under namnet Nordic PM. Företaget skall fokusera på affärsområdena fastighetsförvaltning, lokaluthyrning och fastighetstransaktioner. Antal medarbetare blir 27 stycken, inklusive underkonsulter.

Marcus Gärdebrandt behåller befintligt organisationsnummer till det företag som istället namnändras till Property Partner. Företaget skall bedriva fastighetsförvaltning, teknisk förvaltning samt fastighetsdrift. Antal medarbetare blir 34 stycken, inklusive underkonsulter.

- Det finns mycket att utveckla och tillföra vår bransch. Vi har märkt av en ökad efterfrågan från kunderna på ett mer differentierat och specialiserat tjänsteutbud. Våra båda företag kommer att fortsätta samarbeta i ett antal uppdrag med gemensamma kunder. Vi får genom detta förbättrade möjligheter att förädla våra verksamheter och ha en tydligare profilering, vilket vi uppfattar som positivt, säger de båda ägarna i ett gemensamt uttalande.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige