Image
Nivika utökar bostadsportföljen på västkusten.
Nivika utökar bostadsportföljen på västkusten. Bild: Nivika

Nivika utökar bostadsportföljen på västkusten

Transaktioner Den 1 april förvärvade Nivika Halmstad Haverdal 22:16, en fastighet med 88 hyreslägenheter i Haverdal, 15 minuter norr om Halmstad. Beståndet utgörs av tvåvåningsbyggnader, med närhet till matbutik och endast 500 meter till havet.
Publicerad den 4 April 2022

Fastigheten har ett överenskommet fastighetsvärde om 135 miljoner kronor, är fullt uthyrt och har en årshyra på 7 miljoner kronor. Säljare av fastigheten är Varberg Stenfastigheter.

Nivika har i och med detta förvärv ett fastighetsbestånd om 1,3 miljarder kronor på Västkusten, varav cirka en tredjedel utgörs av bostäder.
– Vi är glada över att ha fått möjlighet att komplettera vårt bestånd på Västkusten med dessa fina och strategiskt rätt placerade lägenheter, nära till havet och pendlingsavstånd till Halmstad. Vi tillför attraktiva hyresbostäder till vår fastighetsportfölj, vilket ligger i linje med Nivikas övergripande strategi och mål, säger Niclas Bergman, vd på Nivika.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige