Image
Nivika tecknar ett hyresavtal på sju plus tre år i fastigheten Kärleken i centrala Värnamo. Hyresgäst är Region Jönköping och Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP).
Nivika tecknar ett hyresavtal på sju plus tre år i fastigheten Kärleken i centrala Värnamo. Hyresgäst är Region Jönköping och Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP).

Nivika tecknar nytt hyresavtal med Region Jönköpings län

Uthyrning Nivika har tecknat ett hyresavtal i Värnamo centrum med Region Jönköpings län avseende Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP).
Publicerad den 11 November 2022

Hyresavtalet, som träder i kraft den 1 juli 2023 och sträcker sig fram till 2030, omfattar drygt 1 100 kvadratmeter i fastigheten Kärleken 3 som ligger i Värnamo centrum. Lokalen som har stått tom under en tid kommer att anpassas för hyresgästen och byggtiden beräknas till omkring nio månader från det att bygglovet är klart. Lokalerna beräknas vara inflyttningsklar under hösten 2023.

BUP:s verksamhet bedriver barn- och ungdomspsykiatrisk specialistvård med uppdrag att bedöma, utreda och behandla medelsvåra till svåra psykiatriska tillstånd hos barn och ungdomar mellan 0 och 17 år och deras familjer. Arbetet sker i nära samverkan med skola, socialtjänst och andra vårdgivare. Verksamheten kan med fördel placeras på annan plats än vid ett sjukhus.

– Det är roligt att få förtroendet att hyra ut till Region Jönköpings län och att kunna erbjuda en centralt belägen lokal för en så viktig verksamhet, säger Niclas Bergman, VD på Nivika.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige