Image
Bild: Fastighetsägarna

Nivika nytecknar hyresavtal i Jönköping och Vetlanda

Uthyrning Nivika har tecknat ett nytt hyresavtal med Saab AB om cirka 1 160 kvadratmeter i Jönköping som löper från den 15 mars 2024 och tre kontrakt om cirka 1 900 kvadratmeter i Vetlanda. Totalt årligt hyresvärde för hyresavtalen uppgår till 4,7 miljoner kronor och genomsnittlig avtalslängd är 5,5 år.
Publicerad den 16 Februari 2024

I Vetlanda har Friskis och Svettis tecknat ett nytt hyresavtal avseende 1 156 kvadratmeter som löper från den 1 juni 2024, Specsavers har tecknat ett nytt hyresavtal avseende 223 kvadratmeter som löper från den 1 april 2024, Butikskedjan Normal har tecknat ett nytt hyresavtal avseende 500 kvadratmeter som löper från den 1 juni 2024.
– Det är glädjande att kunna välkomna nya hyresgäster till Nivika och Friskis och Svettis till Vetlanda och en för dem ny lokal. Vi arbetar aktivt och strukturerat i uthyrningsverksamheten för att få nya och stabila hyresgäster och skapa långsiktiga relationer tillsammans, säger Rasmus Olsson, uthyrningschef Nivika.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige