Image

Niras plockar in nya konsulter

Bolag Niras Corporate Real Estate Services förstärker sitt Stockholmsteam med fyra nya konsulter och sitt Göteborgsteam med två nya konsulter.
Publicerad den 15 September 2016

Niras stärker sitt Stockholmskontor genom att anställa fyra nya konsulter. De som plockas in är fastighetsekonomen Hillevi Abrahamsson som närmast kommer från en tjänst som teknisk förvaltare/driftansvarig för Solna Centrum och Peter Stockenberg, arkitekt SAR/MSA, som närmast kommer från ÅF. Han har drygt 20 års erfarenhet som arkitekt, projektledare och affärsutvecklare.

Vidare hämtar man in juristen Emma Wasberg som närmast kommer från en tjänst på Avtal 24 och Filip Lindmark, med examen från KTH. 

– Det är mycket inspirerande att hälsa nya medarbetare välkomna nu under augusti och september när vår verksamhet går in i en höst som vi ser an med stor tillförsikt.  De kommer att bidra starkt till affärsområdet med värdefulla erfarenheter och kunskaper. Vi ser en fortsatt spännande utveckling hos oss och i branschen. Vi har under sommaren fått flera nya kunder och uppdrag och ser ytterligare möjlighet till fortsatt tillväxt, säger Ingela Johansson, affärsområdeschef för Niras Corporate Real Estate Services.

Det är inte bara i Stockholm man förstärker. Även i Göteborg nyrekryterar man konsulter. Där hämtas Pia Andersson in som projektledare. Hon har under ett flertal år tjänstgjort som lokalförsörjare på Arbetsförmedlingen, där hon hade Västra Götaland som arbetsområde.

Dessutom rekryterar man Philip Nilsson, nyutexaminerad från Chalmers.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige