Image

Niras förvärvar FM Konsulterna

Bolag Niras köper FM Konsulterna. I och med förvärvet stärker Niras närvaron på Göteborgsmarknaden och skapar en stabil plattform för bolagets fortsatta utveckling i västra Sverige.
Publicerad den 15 Oktober 2015

Affären bidrar till att Niras kan erbjuda befintliga och nya kunder strategisk rådgivning och projektledning för hela FM- och lokalförsörjningsområdet, med ökad bredd, kompetens och erfarenhet.

Christine Löfvenberg och Bertil Oresten, grundare och tidigare ägare till FM Konsulterna, säger:

- Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder ett bredare utbud av tjänster och tillgång till ett nationellt nätverk av resurser. Vi ser också att våra medarbetare kommer ges än större möjlighet till utveckling i Niras-koncernen.

- Genom detta förvärv fortsätter Niras att vara Sveriges ledande aktör inom hela tjänsteområdet lokalförsörjning och Facility Management. Området är strategiskt viktigt för Niras och ger en större möjlighet till ökad kundnytta genom att kombinera kunskapen så att lokalförsörjningen och FM-frågorna kan effektiviseras för våra kunder, säger Ingela Johansson, affärsområdeschef CRES.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige