Image

Niras förstärker sitt team

Bolag Anders Henningsson förstärker teamet hos Niras Corporate Real Estate Services (CRES). Han kommer närmast från arbete genom sitt egna bolag, Select Office, där han huvudsakligen jobbat med hyresgästrådgivning åt en handfull uppdragsgivare.
Publicerad den 7 December 2016

Dessförinnan arbetade Anders Henningsson på Cushman & Wakefield där han under tre års tid hanterade flera stora uthyrningsprojekt i Stockholm. Genom det internationella nätverket agerade han även hyresgästrådgivare åt ett antal större bolag under sitt sista år på C&W. Anders Bengtsson har tidigare även arbetat på JLL och för AREIM.
 
– Jag är väldigt nöjd över att få möjligheten att vara med och utveckla Nirasaffärserbjudande inom främst segmentet hyresgästrådgivning hos CRES. Med min erfarenhet och bakgrund hoppas jag kunna vara med och stärka kompetensen i våra framtida uppdrag. Jag drivs idag av att jobba i bra team tillsammans med kunden. En mycket viktig del som inte får tappas bort är att alla i teamet hela tiden jobbar mot ett och samma övergripande mål, säger Anders Henningsson.
 
– Vi är väldigt glada att hälsa Anders välkommen till vårt team. Jag är övertygad om att Anders med sin gedigna erfarenhet och bakgrund kommer att bidra starkt till affärsområdets fortsatta utveckling och expansion, säger Ingela Johansson, affärsområdeschef för CRES.

Anders Henningsson påbörjade sin nya anställning den 1 december.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige