Image

Niras förstärker med fyra

Bolag Niras hämtar in fyra nya medarbetare för att förstärka sin team i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Publicerad den 15 Februari 2018

Niras har rekryterat fyra nya medarbetare. Hanna Malmberg blir ny teamledare i Göteborg, Enok Landgren har anslutit till Malmö och Tobias Wärme och Fredrik Backlund förstärker bolaget i Stockholm.

– Vi har under många år haft förmånen att få driva stora och spännande projekt för våra samhällsnyttiga kunder. Nu har vi även satt ambitiösa mål för att växa inom rådgivning för kunder inom den privata sektorn och då med fokus på Västsverige, Öresundsregionen och Stockholm/Mälardalen. I och med den utveckling som vi sedan sommaren 2017 sett för kontorshyresnivåerna i våra storstäder kommer många lokalhyresgäster få anledning att se över sina lokalförsörjningskostnader. Detta samtidigt som intresset för att skapa attraktiva arbetsplatser och därigenom investera i medarbetarna och i verksamheten är rekordstort. Vi har nu lagt i nästa växel i syfte att nå nya kunder och bli fler CRES-konsulter, så 2018 kommer att bli ett mycket utvecklande och spännande år, menar Ingela Johansson, affärsområdeschef på Corporate Real Estate Services.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige