Image
Nina Ekman.
Nina Ekman. Bild: DTZ

Nina Ekman till Archus

Karriär Samhällsutvecklingsföretaget Archus rekryterar Nina Ekman, närmast från Newsec, i en ny funktion som marknads- och kommunikationschef.
Publicerad den 5 Februari 2019

Som ansvarig för koncernens kommunikation kommer stort fokus ligga på utveckling och förädling av varumärket. Nina Ekman kommer även att ta en plats i bolagets koncernledning.

– Rekryteringen är en del av vår tillväxtstrategi. Våra uppdragsgivare och samarbetspartner förtjänar den bästa kommunikationen och relationen med oss och jag är glad att kunna presentera en så nytänkande och energifull person som Nina. Tillsammans kommer vi att utveckla våra förtjänade och egna kanaler där vi kan föra en pågående dialog med marknaden, säger Johnnie Pettersson, koncern-vd och grundare av Archus.

Nina Ekman har lång erfarenhet av kommunikation inom fastighet- och samhällsbyggnadsbranschen och kommer närmast från en roll som senior kommunikationskonsult på Newsec. Hon har tidigare arbetat som marknadschef på Concent och har haft liknande roller inom DTZ och Colliers.

– Jag ser fram emot att vara en del av en koncern med stark innovationskraft och som sätter människans behov i centrum. Branschen kommer kunna vänta sig att Archus visioner och projekt både syns och hörs än tydligare de kommande åren, säger Nina Ekman.

Nina Ekman tillträder sin tjänst på Archus den 1 mars 2019, där hon kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

FAKTA/
Archus startades 1986 som ett nytänkande arkitektföretag. Idag består Archus av tre olika bolag som verkar enskilt men tillsammans formar en stark helhet; Archus Arkitektur, Archus Development och Archus Partner. Bolaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås och Borlänge.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Archus på Branschguiden

Archus är en nytänkande, engagerad rådgivare och utvecklingspartner inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling, projektutveckling, arkitektur och design.
Idag består Archus av fyra olika bolag som verkar enskilt och tillsammans formar en stark helhet;

Archus Arkitektur
Av utmaningar inom projektutveckling skapar vi hållbar arkitektur med spets och finess. Genom idé och initiativ är vår utgångspunkt att skapa goda affärer för våra kunder, bland våra kunder.

Archus Development
Archus Development erbjuder kunder affärsutvecklingskompetens genom att driva fram projekt från...

Läs mer om Archus på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige