Image
Niam köper 15 000 kvadratmeter logistik i Arlandastad
Niam köper 15 000 kvadratmeter logistik i Arlandastad Bild: OOF Group

Niam köper 15 000 kvadratmeter logistik i Arlandastad

Transaktioner OOF Group har tecknat ett avtal om försäljning av fastigheten Sigtuna Norslunda 1:25 till Niam. Fastigheten, som för närvarande är under uppförande, ligger i Arlandastad med närhet till viktiga transportnät. Den uthyrningsbara ytan uppgår till cirka 15 000 kvadratmeter och består av lokaler för lager och logistik.
Publicerad den 30 Maj 2024

– Vi avyttrar ytterligare en attraktiv och miljöcertifierad logistikfastighet till en välrenommerad köpare, säger Robert Eek vd på OOF Group. Även denna transaktion är ett kvitto på vår förmåga att leverera det marknaden efterfrågar oaktat konjunkturläge. Vi är övertygade om att fastigheten kommer vara ett bra tillskott i Niams portfölj av högkvalitativa logistikfastigheter.

Fastigheten miljöcertifieras enligt BREEAM SE Excellent och beräknas frånträdas under våren 2025.

Real Advokatbyrå har varit säljarnas legala rådgivare.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige