Image
Jessica Andersson och Mia Inde.
Jessica Andersson och Mia Inde. Bild: Newton

Newton växer för att möta efterfrågan på företagsutbildningar

Karriär Newton kompetensutveckling har anställt Jessica Andersson och Mia Inde som utbildningsrådgivare för företag.
Publicerad den 19 Januari 2022

Tillsammans med övriga teamkollegor ser de till att företag investerar i hållbar kompetensutveckling som är lönsamt både för företaget och personalen.
Susanne Åhlén, vice vd och affärsområdeschef Försäljning:
– Jag är oerhört glad för att Jessica och Mia har valt att arbeta med oss på Newton. De kommer med sin långa och breda kompetens att tillföra stor kunskap och erfarenhet både till oss och Newtons företagskunder.

Jessica Andersson kommer från en liknande roll från BFAB. Hon besitter närmare 30 års erfarenhet från utbildningsbranschen inom fastighet och bygg och kommer att vara stationerad i Göteborg.
– Jag ser fram emot att bidra till Newtons tillväxtresa och få möjlighet att erbjuda företag och organisationer inom fastighet, bygg och IT branschen intressanta och aktuella vidareutbildningar, säger Jessica Andersson.

Mia Inde har 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen varav 16 år på Wallenstam. Hon är stationerad i Stockholm med en roll som utbildningsrådgivare och regionansvarig för LIA (Lärande i Arbete) för region Stockholm.
– Jag har tidigare haft möjlighet att arbeta med Newton som gästföreläsare och som medlem i ledningsgruppen för utbildningen inom Fastighetsförvaltning. Att nu få utveckla Newtons erbjudande och erbjuda kvalitativ kompetensutveckling och resursförstärkning ska bli väldigt kul, säger Mia Inde.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd-byte på Castellums coworkingbolag

Bolag Castellumägda coworkingbolaget United Spaces byter vd till hösten. Avgående vd:n Yvonne Sörensen Björud berättar för Fastighetssverige om beslutet att lämna, om tiden i bolagen och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige