Image

Newsec tecknade avtal för över halv miljard

Bolag Newsec tecknade nya hyresavtal på den svenska marknaden för sina förvaltningskunder för totalt cirka 530 miljoner kronor under 2013.
Publicerad den 16 Januari 2014
Maria Krumlinde. Bild: Newsec
Maria Krumlinde.

Ytmässigt omfattade avtalen 275 000 kvadratmeter.

Omförhandlingar svarade för närmare två tredjedelar av volymen. Sett till fastighetssegment stod kontor för närmare 70 procent av ytan, butikslokaler för 20 procent samt lager och industri för resterande del.

Nyligen rekryterades Maria Krumlinde som ny chef för Newsecs svenska uthyrningsverksamhet. Rekryteringen är ett led i Newsecs ambition att vara den långsiktiga och självklara partnern inom uthyrning av kommersiella lokaler.

- Resultatet visar att Newsec befäster sin ledande position tack vare ett starkt varumärke, lokal marknadsnärvaro och lång erfarenhet som tillsammans med ett stort förvaltat bestånd utgör grunden för uthyrningsverksamheten, säger Maria Krumlinde, uthyrningschef på Newsec.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige