Image

Newsec rekryterar från DTZ

Karriär Newsec rekryterar Annika Engströmer som senior värderare och projektledare. Hon kommer närmast från DTZ där hon arbetat med värdering av större fastighetsportföljer.
Publicerad den 4 Juni 2014
Annika Engströmer. Bild: Newsec
Annika Engströmer.

- Det ska bli mycket stimulerande att börja på Newsec. Jag ser fram emot att arbeta i ett företag som är delaktigt i alla delar inom fastighetsaffären, säger Annika Engströmer, tillträdande värderare på Newsec.

Flera nya större uppdrag och många transaktionsnära värderingar på uppdragslistan är en av anledningen till att Newsec förstärker sitt team med ytterligare en senior värderare.

- Annika har stor erfarenhet av den typen av uppdrag som vi arbetar mycket med. Hon är auktoriserad värderare och även certifierad av RICS vilket gör att vi fortsätter vara den aktör med flest certifierade värderare i branschen, säger Ulrika Lindmark, Head of Valuation & Advisory på Newsec.

Annika Engströmer börjar på Newsec i augusti 2014.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige