Image

Newsec och Byggfakta i samarbete

Bolag Newsec lanserar en ny marknadsrapport med fokus på den svenska projektmarknaden. Rapporten är ett samarbete med informationsföretaget Byggfakta och kommer att ges ut två gånger årligen.
Publicerad den 7 Mars 2016

– Vi har märkt av en ökad efterfrågan kring projektinformation och vi är därför stolta att kunna presentera Marknadsrapport Projekt. Rapporten ger marknaden en möjlighet att få en samlad kartläggning av pågående och kommande byggprojekt i Sverige. Att göra rapporten tillsammans med Byggfakta, ett av Sveriges mest välrenommerade informationsföretag för byggbranschen, kändes som ett naturligt val, säger Max Barclay, vd för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Marknadsrapport Projekt ges ut två gånger om året och ger en tydlig översyn av kommande och pågående projekt i Sverige, inom alla typer av fastighetssegment.

Rapporten innehåller information som byggherre, projekttyp samt projektstart, för att man på ett överskådligt sätt ska kunna se planerade fastigheter och följa marknadens utveckling. Rapporten riktar sig framförallt till fastighetsägare, byggbolag och bolag med inriktning på utvecklingsprojekt, som har nytta av att följa projektmarknaden.

– Genom att kombinera vår specialistkunskap från byggbranschen och Newsecs djupa kunskap om fastighetsbranschen, har vi tagit fram en gedigen produkt som är ett måste för alla aktörer på projektmarknaden”, säger Olle Bergqvist, Development & Marketing Manager, Byggfakta.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige