Image

Newsec hyr ut på Jakobsbergsgatan

Uthyrning Newsec har för Sveriges Ingenjörers räkning tecknat ett femårigt hyresavtal avseende drygt 1 000 kvadratmeter kontorslokaler på Jakobsbersgatan 36 i Stockholm.
Publicerad den 24 Juni 2014

Den nya hyresgästen är Awapatent och inflyttning sker i december 2014.

- Det är givetvis glädjande att åter erhållit förtroendet att bistå Sveriges Ingenjörer i samband med ett uthyrningsuppdrag. Alla parter är mycket nöjda med aktuell hyrning som har möjlighet att skapa affärssynergier, säger Gabrielle Hemmerlind, Leasing Manager, Newsec.

Sveriges Ingenjörer är Sveriges största intresseorganisation, tillika fackförbund, för högskoleutbildade ingenjörer. Förbundet ingår i akademikernas centralorganisation, Saco.

Awapatent är ett av Europas ledande företag inom immaterialrätt med 160 konsulter och ett brett tjänsteerbjudande inom patent, varumärken och design. Företrädare till Awapatent var Tenant and Partner.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige