Image

NCC bygger bostäder i Ursvik åt Bonava

Bygg/Arkitektur NCC har fått i uppdrag av Bonava att bygga 95 bostadsrätter i Ursvik, Stockholm. Ordervärdet uppgår till cirka 225 miljoner kronor.
Publicerad den 23 Maj 2017

– Vi fortsätter nu att bygga ut Stockholm. På uppdrag av Bonava ska vi bygga 95 välplanerade lägenheter som bland annat har rymliga balkonger och en relaxavdelning i huset, säger Sofia Stendius, affärschef, NCC Building.

Projektet heter De Fem Elementen och bostadsrätterna är fördelade i fem hus, fem våningar höga. Lägenheterna är mellan 53 och 109 kvadratmeter stora, fördelade på två till fyra rum och kök. Bonava har tagit fram projektet tillsammans med NCC som utför det på totalentreprenad.

Planerad byggstart är i juni 2017 och beräknad inflyttning sker våren 2019.

Ordervärdet uppgår till cirka 225 miljoner kronor.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här går affärerna för Croisette

Bolag Fastighetssverige diskuterar med Nesme Jari som är Senior Associate Leasing vid Croisette. Det här arbetar de med just nu, så här ser kontorsmarknaden ut och på det här sättet fyller de upp tomma butikslokaler.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY