Image

NAI Svefa växer med fem fastighetsvärderare

Bolag NAI Svefa rekryterar tre seniora fastighetsvärderare och två juniora fastighetsvärderare till affärsområdet NAI Svefa Värdering.
Publicerad den 13 Juni 2017
Mikael Lundström. Bild: NAI Svefa
Mikael Lundström.

David Fäldt Uppgard rekryteras till Svefas kontor i Stockholm. Han har en lång erfarenhet som fastighetsvärderare på Savills, SBAB och Bryggan, och kommer senast från SBAB som tillförordnad chef fastighetsvärdering.

Karl Hafström Magnérus rekryteras till Svefas kontor i Stockholm. Han har en lång erfarenhet som fastighetsrättslig expert inom Lantmäteriet. Innan Lantmäteriet arbetade han under flera år som fastighetsvärderare på CB Richard Ellis.

Ida Staffas rekryteras till Svefas kontor i Gävle. Ida Staffas har en lång erfarenhet som fastighetsekonom inom Lantmäteriet i Gävle och kommer senast från Skanska i Gävle. Innan Lantmäteriet arbetade hon som fastighetsförvaltare på Gavlegårdarna.

– Vi är inne i en stark tillväxtfas, både sett till bolaget som helhet och sett till våra traditionella tjänster som vår värderingsverksamhet. Inom kort lanserar vi dessutom vårt nya värderingssystem som ytterligare kommer att stärka vår affär. Med den får vi till ett dynamiskt gränssnitt där vi kan arbeta gemensamt med våra uppdragsgivare på ett kvalitetssäkrat och informationssäkert sätt, säger Mikael Lundström, koncernchef på NAI Svefa.

I övrigt har Dennis Strid French rekryterats till Svefas kontor i Karlstad och Özge Koyuncu som fastighetsvärderare till Stockholm, bägge nyutexaminerade. Samtliga rekryteringar har tillträtt sina tjänster.

– Vi har fortsatt behov av ytterligare resursstärkning ute i landet och har som målsättning att ytterligare växa vår värderingsverksamhet med minst tre till detta år säger Jan Tärnell, Affärsområdeschef Värdering på NAI Svefa.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige