Image

NAI Svefa storrekryterar i Malmö

Bolag NAI Svefa välkomnar Andreas Bergquist, Karin Ljung, Johan Cedergren, David Möller och Mattias Borgström till Malmökontoret.
Publicerad den 19 Mars 2018

Andreas Bergquist anställs till transaktionsteamet. Han har verkat på den svenska fastighetsmarknaden i över tjugo år och framför allt jobbat med strukturerad fastighetsfinansiering, senast hos SEB.

Karin Ljung är auktoriserad värderare och MRICS och har under de senaste tio åren varit verksam inom PWC´s Corporate Finance Real Estate. Hon kommer arbeta i en roll med rådgivningstjänster såsom värderingar, marknadsanalyser, utredningar och projektledning.

Johan Cedergren har en bakgrund från Helsingborgs stad där han under närmare nio år arbetat med exploateringsfrågor. Närmast kommer han från en roll på Sweco som projektledare med inriktning mot exploatering.

David Möller har civilingenjörsexamen inom väg och vatten och har 17 års erfarenhet inom byggprojektledning och upphandling men har också arbetat med samhällsbyggnad i tidiga skeden. Han kommer närmast från en roll som avdelningschef inom Cowi.

Mattias Borgström har under tre års tid arbetat som exploateringsingenjör med inriktning mot exploatering, fastighetsrätt och markåtkomst i Haninge kommun men har sedan 2016 varit verksam på NAI Svefas kontor i Stockholm.

– Malmökontoret har alltid haft en stark ställning på marknaden och det känns därför mycket glädjande att vi knutit ytterligare fem resurser till våra affärsområden. Vi är särskild nöjda med att kunna bredda vårt erbjudande ytterligare med den kompetens som våra nyanställda bidrar med, säger Mikael Lundström, vd för NAI Svefa.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY