Image

NAI Svefa rekryterar i Malmö

Karriär NAI Svefa stärker sitt transaktionsrådgivnings- och värderingserbjudande i Malmöregionen med två nya rekryteringar.
Publicerad den 2 Oktober 2013
Catarina Ekberg. Bild: NAI Svefa
Catarina Ekberg.

Catarina Ekberg anställs till transaktionsteamet. Hon har verkat på den nordiska fastighetsmarknaden i över tio år och framför allt jobbat med strukturerad fastighetsfinansiering, leasing samt projektledning hos bland andra Aareal Bank och The Royal Bank of Scotland. Hon kommer närmast från en tjänst som senior
director på Real Competence Finance i Stockholm.

Charlotte Pettersson, civilingenjör inom lantmäteri med inriktning fastighetsekonomi, kommer att stärka upp teamet inom värdering. Charlotte började sin karriär på NAI Svefa sommaren 2012 som sommarrookie, företagets populära internship.

- Malmökontoret har alltid haft en stark ställning i marknaden och det känns därför mycket glädjande att vi knutit ytterligare två resurser till oss inom transaktioner och värdering. Vi är särskild nöjda med att bredda vårt erbjudande med den kompetens som Catarina besitter och att vi även kunnat knyta till oss vår tidigare sommarrookie Charlotte, säger Mikael Lundström, vd för NAI Svefa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY