Image

NAI Svefa rekryterar i Malmö

Karriär NAI Svefa stärker sitt transaktionsrådgivnings- och värderingserbjudande i Malmöregionen med två nya rekryteringar.
Publicerad den 2 Oktober 2013
Catarina Ekberg. Bild: NAI Svefa
Catarina Ekberg.

Catarina Ekberg anställs till transaktionsteamet. Hon har verkat på den nordiska fastighetsmarknaden i över tio år och framför allt jobbat med strukturerad fastighetsfinansiering, leasing samt projektledning hos bland andra Aareal Bank och The Royal Bank of Scotland. Hon kommer närmast från en tjänst som senior
director på Real Competence Finance i Stockholm.

Charlotte Pettersson, civilingenjör inom lantmäteri med inriktning fastighetsekonomi, kommer att stärka upp teamet inom värdering. Charlotte började sin karriär på NAI Svefa sommaren 2012 som sommarrookie, företagets populära internship.

- Malmökontoret har alltid haft en stark ställning i marknaden och det känns därför mycket glädjande att vi knutit ytterligare två resurser till oss inom transaktioner och värdering. Vi är särskild nöjda med att bredda vårt erbjudande med den kompetens som Catarina besitter och att vi även kunnat knyta till oss vår tidigare sommarrookie Charlotte, säger Mikael Lundström, vd för NAI Svefa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige