Image

NAI Svefa lanserar nytt affärsområde

Bolag NAI Svefa fördjupar satsningen på kvalificerad rådgivning till top-management och lanserar nu affärsområdet Management Consulting för att skapa ett samlat och fokuserat tjänsteerbjudande kring kvalificerad strategisk rådgivning. Ansvarig blir Andreas Hagberg.
Publicerad den 8 September 2017
Mikael Lundström. Bild: NAI Svefa
Mikael Lundström.

Redan i samband med förvärven av managementkonsultbolaget Sensa Corporate Advisors och fastighetskonsultbolaget Fasticon tog NAI Svefa ett första steg i satsningen mot strategisk kvalificerad rådgivning till top-management.

Nu fördjupas satsningen genom bildandet av det nya affärsområdet Management Consulting. Det nya affärsområdet kommer att verka branschoberoende men flertalet kunder kommer återfinnas inom fastighets- och energibranschen. Fokus kommer att vara rådgivning kring strategi, organisation, ledning och styrning till vd, ledning, styrelse och ägare.

Ansvarig för det nya affärsområdet blir Andreas Hagberg som sedan januari 2016 har varit vd för Sensa Corporate Advisors och arbetat som managementkonsult i över tio år.

- Det är både spännande och utmanande att utveckla affärsområdet Management Consulting och fördjupa NAI Svefas erbjudande kring kvalificerad strategisk rådgivning till top-management. NAI Svefa förstärker ytterligare sin roll som en attraktiv, strategisk och långsiktig samarbetspartner i och med det nya och samlade affärsområdet, säger Andreas Hagberg.

Det nya affärsområdet Management Consulting kommer inledningsvis att bestå av 17 medarbetare från Sensa, NAI Svefa och Fasticon.

- Att skapa affärsområdet Management Consulting är en naturlig fortsatt satsning på kvalificerad strategisk rådgivning till top-management. Erbjudandet till våra kunder förstärks ytterligare samtidigt som NAI Svefa tar ännu ett viktigt steg mot bolagets långsiktiga mål att vara den ledande fastighetsrådgivaren för både offentlig och privat sektor i Sverige, säger Mikael Lundström, Koncernchef på NAI Svefa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie: Så mår de största arkitektkontoren i Sverige

Bygg/Arkitektur Arkitektkontoren brukar kallas fastighetsbranschens temperaturmätare. Så Fastighetssverige tog tempen på några av landets största kontor för att se hur de ser på läget nu och vad som väntar. Först ut är Sweco Architects och White.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige