Image

Multiarena invigs i Hammarkullen

Bygg/Arkitektur I morgon invigs Bostadsbolagets och Sandeslätts lokala hyresgästförenings multiarena i Sandeslätt i Hammarkullen.
Publicerad den 8 Maj 2015
I morgon invigs en ny multiarena i Hammarkullen, Göteborg. Bild: Cosmos
I morgon invigs en ny multiarena i Hammarkullen, Göteborg.

Platser för boende att mötas och umgås främjar såväl trivsel som trygghet. Den övertygelsen är grunden för Bostadsbolagets och den lokala hyresgästföreningens satsning på en multiarena för hyresgäster i Sandeslätt, Hammarkullen, strax utanför Göteborg.

– Att skapa bra förutsättningar för barn och ungdomar är en självklarhet. Förutom att arenan lockar till aktivitet och blir en viktig samlingsplats, tror jag också att den kommer öka trivsel och trygghet då fler boende umgås och lär känna sina grannar, säger Rafael Lavicki, Bostadsbolagets förvaltare i Hammarkullen.
Multiarenan är centralt belägen i Sandeslätt som är en del av Hammarkullen. På arenan kan boende i alla åldrar utöva fotboll, basket, bandy eller volleyboll. Allt på mjukt konstgräs.

Alldeles intill arenan slås samtidigt dörrarna upp till den nyligen upprustade Festislokalen vilken hyresgäster kan nyttja för exempelvis barnkalas.

– Vi är mycket glada att äntligen kunna inviga dessa satsningar. Lokalen liksom multiarenan är resultat av ett lyckat lokalt samarbete, säger Kristofer Lundgren från Sandeslätts lokala hyresgästförening och fortsätter:

– Vi hoppas att arenan och festlokalen ska öka rörelsen i området, få fler barn och unga att tillsammans med föräldrar vistas på gården. Vuxen närvaro är bästa sättet att skapa trygghet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Jättepotential få ner vakanserna"

Bolag Grandab är lokal samarbetspartner till Regio. Carl Petre, partner på Grandab, beskriver för Fastighetssverige om det jättearbete som nu ligger framför dem vad gäller att få ner vakanserna i det stora Mölndalsbeståndet. Han beskriver potentialen i området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY