Image

MoS-chef går till AMF

Karriär Lena Rune, tidigare centrumchef på Mall of Scandinavia, går över till AMF Fastigheter där hon bland annat ska utveckla Mood-kvarteret.
Publicerad den 19 September 2017
Lena Rune. Bild: AMF Fastigheter
Lena Rune.

Lena Rune börjar som uthyrare inom retail på AMF Fastigheter. Hon har tidigare arbetat för Unibail-Rodamco, bland annat som Leasing Manager för Mall of Scandinavia och Täby centrum, centrumchef för Mall of Scandinavia samt marknads- och kommunikationschef för Unibail-Rodamco Norden.

- Vi är väldigt glada att få välkomna Lena Rune till AMF Fastigheter. Hennes erfarenheter av handel och uthyrning gör henne till en stor tillgång i arbetet med att utveckla Mood-kvarteret. Sedan öppningen av Mood Stockholm har platsen utvecklats till en självklar mat- och shoppingdestination och jag är övertygad om att Lena kommer att bli en nyckelperson i områdets framtida utveckling, säger Mikael Wallgren, försäljningschef Stockholm city på AMF Fastigheter.

På AMF Fastigheter kommer Lena Rune att arbeta med utvecklingen av Mood-kvarteret som inkluderar Mood Stockholm och tre fastigheter som är belägna runt handelsplatsen.

- Efter flera fantastiska år på Unibail-Rodamco ser jag fram emot nya utmaningar. AMF Fastigheters arbete med att skapa liv och rörelse i Stockholm är jättespännande och jag ser verkligen fram emot att vara med och utveckla Mood-kvarteret, säger Lena Rune.

Lena Rune tillträder sin tjänst på AMF Fastigheter 1 oktober.

Fakta/ Mood-kvarteret i centrala Stockholm

• Mood Stockholm öppnade mars 2012.
• Mood Stockholm har 31 butiker inom service, mode och inredning, sex skönhetsaktörer och elva kaféer, barer och restauranger.
• AMF Fastigheter äger tre fastigheter runt Mood Stockholm. Fastigheterna är belägna på Regeringsgatan, Malmskillnadsgatan, Mäster Samuelsgatan och Jakobsbergsgatan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige