Image

Mölndalsbostäder hyr ut i nytt kvarter

Uthyrning Mölndalsbostäder hyr ut drygt 1 100 kvadratmeter till Capio vårdcentral i det nya kvarteret Hajen.
Publicerad den 12 September 2016
Nya kvarteret Hajen i Mölndal. Bild: Fredblad Arkitekter
Nya kvarteret Hajen i Mölndal.

Kvarteret Hajen är en del av det stadsutvecklingsarbete som just nu sker i Mölndals innerstad. I förra veckan tecknade Mölndalsbostäder det första hyreskontraktet för de nya lokalerna i kvarteret Hajen med Capio, som i september 2017 flyttar in på drygt 1 100 kvadratmeter.

– Vi ser mycket fram emot att tillsammans med Mölndalsbostäder ytterligare förbättra och utveckla Capio vårdcentral Mölndal. Målet är att kunna erbjuda Mölndalsborna ett ännu bredare utbud av tjänster, en högre tillgänglighet och en helt ny och fräsch lokal anpassad efter moderna arbetssätt, säger Daniel Olsson, vice affärsområdeschef på Capio Närsjukvård.

– Mölndalsbostäder har som målsättning att med kvarteret Hajen skapa lokaler som ger möjligheter för de nya hyresgästerna att utforma storlek och funktion utefter sina egna behov. Det är viktigt att vi som bolag bidrar till utvecklingen av en levande innerstad. De verksamheter vi samarbetar med kommer att utgöra viktig del i det lokala stadslivet, säger Peter Olsson, lokaluthyrare på Mölndalsbostäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige